over ons

Familie foto

Ron van Zandbrink​

Over mij

Hoi, ik ben Ron. Ik ben geboren in 1997 op de boerderij. Ik ben in juli 2018 afgestuurd Animal husbandry (Dier en veehouderij) aan de hogeschool Van Hall Larenstein te Velp. Ik vond het als kind geweldig om op een boerderij te wonen, vooral kastelen en hutten bouwen op de hooizolder of ergens anders op/rond het erf. Ik had niet de ambitie om boer te worden. Ik vond de dieren heel leuk, maar of ik hier 7 dagen in de week 365 dagen per jaar wilde werken?

Over mij

Hallo, mijn naam is Wim van Zandbrink, geboren in 1959. Samen met mijn ouders, 1 broer en 6 zussen groeide ik op, op deze boerderij. Op de boerderij was natuurlijk altijd veel ruimte om te spelen. Daar heb ik mooie herinneringen aan. Mijn vader had de boerderij in 1954 van zijn moeder overgenomen met 30 melkkoeien, kalveren, 300 kippen, 2 paarden, een paar zeugen, een aantal vleesvarkens, een boomgaard en landbouwgrond. Ze noemden dat toen een Veluws gemengd bedrijf.

Wim van Zandbrink​

Thecla Halleriet​

Over mij

Graag wil ik me even voorstellen, ik ben Thecla Halleriet, geboren en getogen in de Achterhoek. Jongste telg uit een gezin van zes. 

Mijn ouders hadden een boerderij. Het boeren zit dus wel in mijn DNA. Dat was de reden dat ik op 19 jarige leeftijd richting Drenthe vertrok om in loondienst te gaan bij een veehouder. Ik vond het geweldig. 

Na acht jaar Drenthe kwam ik naar Utrecht om met Wim de boerderij voort te zetten die hij had met zijn vader.

In 1997 maakten we de overstap naar biologisch. Tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Was wel een beetje pionieren hier en daar, maar het is goed gekomen. 

 

Over mij

Hallo ik ben Rianne. Ik maak mij graag druk om alles als het gaat om een duurzamer en gezonder landbouw- en voedselsysteem. Dat doe ik doordeweeks tijdens mijn werk en in mijn vrije uurtjes verzet ik graag werk voor de boerderij. Ik ben graag sparringpartner voor de volgende stappen op de boerderij en het herkennen van kansen voor de boerderij. Maar daarnaast help ik met zaken zoals de website en externe verkoop (via bijvoorbeeld korte keten initiatieven). 

Rianne van Zandbrink

Kom bij ons op bezoek!
Maak gerust een afspraak