Bestellen

Er is momenteel geen vers vlees. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor de e-maillijst, of geef hier je telefoonnummer door en dan krijg je een whats app berichtje als er weer vers vlees is. 

Als u vragen heeft, bel, app of mail gerust: info@boerderijtussendehagen.nl, 06 42 89 84 28

Wilt u uw bestelling wijzigen? Laat het weten!

Adres boerderij:
Hessenweg 82, 3835 PL Stoutenburg

Vers rund- en kippenvlees op 9 juli!

Op dinsdag 9 juli tussen 16:00 en 18:00 is er vers rund- en kippenvlees af te halen bij Boerderij tussen de Hagen. Dit kunt u bestellen tot en met maandag 7 juli 12:00.

Kunt u niet ophalen op de aangegeven tijd en/of dag? Geef aan in de opmerkingen onderaan dit formulier welk tijdstip u wel kunt. Wij nemen contact met u op. In dit formulier kunt u aangeven welke stukken vlees u graag zou willen hebben. U kunt aangeven hoeveel gram of stuks wat u ongeveer wilt. Wij proberen nabij die hoeveelheid voor u in te pakken. Het is ook mogelijk om melk en eieren te halen, geef dit door bij opmerkingen als u dit zou willen.

Let op! Sommige stukken vlees zijn maar beperkt beschikbaar: wie het eerst komt wie het maalt!
 
Heeft u speciale wensen voor het rundvlees? Stuur ons een mail, app of bel ons: 06 20 99 17 68, info@boerderijtussendehagen.nl. Dit moeten wij uiterlijk 2 juli 23:59 weten! Heeft u andere vragen of wilt u uw bestelling wijzigen? Bel gerust.

Contact

Bekijk hier ons aanbod

Wij hebben veel verschillende soort vlees in ons winkeltje staan. Wilt u weten wat wij allemaal hebben? Bekijk dan ons aanbod hierbeneden.

Als eerste op de hoogte van vers vlees?

Wil je als eerste op de hoogte zijn als er weer vers vlees beschikbaar is? Meld je dan aan voor onze app en/of maillijst.