Nieuwe workshop op 20 juni: Ontwerp Agroforestry

Welke kansen biedt agroforestry voor jouw bedrijfsvoering? Op welke manier leveren bomen een struiken een bijdrage aan de doelen van jouw bedrijf? En hoe kom je vervolgens tot een succesvol agroforestry ontwerp dat daarbij aansluit?

Het succes van een agroforestry project begint met goede voorbereiding en een weldoordacht plan. Verschillende principes en ervaringen uit de praktijk kunnen van pas komen bij het maken van de juiste keuzes en beslissingen.

Op 20 juni van 13:00 tot 15:30 organiseren wij  als ‘Demonstratiebedrijf voor duurzame landbouw’ een workshop ‘Ontwerp Agroforestry’. In deze workshop nemen we je mee in de verschillende agroforestry systemen en de belangrijkste afwegingen om te komen tot een goed ontwerp. De workshop is bedoeld voor andere agrariërs.

Tijdens de workshop word je aan de hand van het prakijkvoorbeeld van Ron van Zandbrink van Boerderij tussen de Hagen, en een verdiepende presentatie over de belangrijkste principes en te maken keuzes, krijg je inzicht in wat bepalend is voor jouw bedrijf om te komen tot een passend ontwerp.

Ben je erbij? Meld je aan bij Ron via info@boerderijtussendehagen.nl

Lees hier meer over agroforestry bij Boerderij tussen de Hagen.