Vers vlees in november!

Na het succes van september, bieden we in november wederom vers vlees aan! Ditmaal van rund Ć©n varken! Wederom kan er een bestellijst worden ingevuld en dan zal het vlees voor u gereserveerd worden.

Voor het rund geldt dat dit opgehaald kan worden op dinsdag 3 november tussen 15:00 en 18:00. U kunt bestellen tot zondag 1 november 23:59. Wilt u tong, staart of schenkel, dan moeten wij dit al doorgeven aan de slager op 27 oktober. Dus in dat geval moet de lijst worden ingevuld voor dinsdag 27 oktober 23:59.

Een week later, op dinsdag 10 november is er vers varkensvlees beschikbaar! Dus onder andere de varkenshaas is dan weer op voorraad! Voor het varken geldt dat u kunt bestellen tot zondag 8 november 23:59. Ook hier geldt dat wij voor hamlappen of schenkel wij de slager eerder op de hoogte moeten stellen. Dus wilt u deze producten? Vul dan de bestellijst in voor dinsdag 3 november.

De links naar de bestellijsten:
Rund: https://forms.gle/j7sJQTc7TE3ePCoz8
Varken: https://forms.gle/GpFEWe5j59pzd2918

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *